BejelentésFöldön állva, szeretetben szállva, intuitíven járva
"...Tárd ki szíved, lásd a Létet, s élvezd!"

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Szeretettel köszöntelek!


Ha már jártál az oldalamon, akkor láthattad, írtam, hogy az Andrea Magenta nevet csak addig használom, amíg ezt a minőséget tükrözi az életem. Az energia váltott, az életem megváltozott, így a Magenta név már elengedésre került.


Jelenleg keresztnevem magánhangzóit használom egy speciális módon: AeA aláírással "gyermekeimen": festményeken papíron,vásznon és a köveken. Személyes találkozókon pedig egyszreűen az Andrea nevet, amivel a szüleim ajándékoztak meg.


Ha először találsz rám, akkor elmondhatom, hogy a kreativitás, az intuició útjait járom a kiteljesedésem érdekében, amivel reményem szerint jobbá tehetem az emberek életét. Gyakran jönnek be új tevékenységek, lehetőségek az életembe, mert tudatosan nyitva hagyom ezt a kaput, amivel másoknak is hasznára lehetek: ismertetem itt, a honlapon...


Megérkeztem Dobogókőről, az alkotói elvonulásomról és csodálatos új irányzat született: a kőfestészet. Erről hamarosan képes beszámolót is felteszek. Ezen kívűl pedig új festmények is készültek, amik a kiállításomon megtekinthetőek lesznek a Kvantum 89 Központban.


Ajánlom figyelmedbe a hamarosan változó programok pontot, mivel rövidesen szerdánként izgalmas és fejlődést támogató programjaim lesznek...Amint pontosítani tudok: leírom bővebben!


 


Fizikai tevékenységeimről ( élet-tér- tisztítás, masszázs stb.) egy másik weboldalon tájékoztatlak, amit itt tekinthetsz meg:


http://kreativandrea.5mp.eu


Gyökerestől átalakult az életem.


11 éven keresztül ért szép lassan a gyümölcs, megnyílt szívem ajándéka. Tudom, hogy ez is egy lépcsőfok, van újabb és újabb...


Olyasmi, mintha eddig egy erdőben lévő kis téren játszottam volna az életem, ahol sűrű volt a fák lombja, kevés volt a fény,szűk a mozgástér, és most az utamon elértem egy hatalmas, tágas, napfényes mezőhöz, mely ezerszámra kínálja a felfedeznivaló kalandokat...Színek, illatok özöne, a fény játéka, s itt ez a dallam, a szív dala, ami egyre csak táncba hív. S én boldogan megyek vele, s a tánc oly mámort ad, hogy mindegy mit csinálok: érzem a teljességet!


Annyira nagyszerűbb ez az élet, hogy erre nincs is szó... Amit mégis meg lehet belőle osztani szavak által, azt igyekszem átadni...


Szeretnék Neked, kedves olvasóm, erőt adni, hogy Benned is megvan ez a csoda, és Benned is minden vágya , hogy megszülethessen...A megengedésedre vár...S arra, hogy "könyörülj" meg magadon! Ha megteszed, olyat élhetsz meg, ami túlszárnyalja minden álmod és vágyad!


Kívánom, hogy érkezz meg Te is ön-MAG-adba!


 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!